Verbouwing kantoor 3
In Beweging
Verbouwing kantoor 2
Vakkundig
Realistisch
Realistisch
Eigentijds ondernemen

Full Account viert feest! 20 November opening aanbouw in Venlo. 
 

Onze nieuwe aanbouw straalt beweging uit. Beweging als eeuwige lijn naar de toekomst en de bijzondere touch van de meerwaarde die iedere onderneming nastreeft en ons verder brengt. Daarmee zet Full Account op een passende wijze deze bijzondere stap naar de toekomst. Onzekere tijden of niet, we moeten blijven ondernemen en ons onderscheiden. We blijven vertrouwd, maar daar waar het kan en waar het moet zijn we vernieuwend. Zo blijven we, net als onze omgeving, in beweging!

De muur van de nieuwbouw van kantoor Venlo is helemaal bedekt met fel blinkende roestvast stalen platen. De beplating is ontleend aan de beroemde Amerikaans-Canadese architect Frank O. Gehry. De glimmende platen zorgen telkens voor veranderend licht en geven elke keer een andere uitstraling.

De nieuwe ontmoetingsruimte is voorzien van alle moderne voorzieningen. Een belevingsruimte om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. De ruimte is geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 40 personen. Het Huis voor ondernemers, iedereen is welkom!