Advies op maat
Bedrijfsadvies

Als ondernemer moet u vaak moeilijke beslissingen nemen of komt u voor grote uitdagingen te staan; beslissingen die te maken hebben met de ontwikkeling van uw bedrijf. Bijvoorbeeld als u groeiambities heeft, als u een nieuw bedrijfspand wilt kopen of huren, als u nieuwe markten wilt aanboren of als u denkt aan bedrijfsovername. In deze en heel veel andere situaties zijn de specialisten van Full Account graag uw professionele sparringpartner.

Met een open vizier bekijken we uw vraag, vanuit financieel en bedrijfskundig perspectief. Dankzij ons brede netwerk kunnen we – indien nodig of gewenst – een beroep doen op externe vakspecialisten.

Advies over de rechtsvorm van uw onderneming

De herstructurering van uw organisatie is altijd een reden om stil te staan bij uw rechtsvorm. Inbreng, fusie of juist splitsing… Het zijn bij uitstek momenten om uzelf af te vragen: ‘Past deze rechtsvorm nog wel bij mijn bedrijf?’ ‘Loop ik geen onnodig risico?’ ‘Is deze rechtsvorm vanuit fiscaal oogpunt wenselijk?’Full Account heeft de specifieke expertise in huis om u bij dergelijke vraagstukken vakkundig te adviseren.

Het opstellen van een ondernemingsplan

Een ondernemingsplan is niet alleen belangrijk voor een startende ondernemer; ook bij groei, bij investeringen of een bedrijfsovername is een ondernemingsplan een must. Kunt u bij het opstellen van zo’n plan wel wat hulp gebruiken? Of wilt u dat een professional uw plan met een kritische blik bekijkt? Bij Full Account helpen we u graag.  

Financieringsaanvragen

Het verkrijgen van een financiering is er de laatste jaren niet makkelijker op geworden. Reden temeer om met een goed plan naar de bank, alternatieve geldverschaffers of een private investeerder te stappen. En reden temeer om bij het opstellen van zo’n plan een expert te raadplegen.

Advies bij een bedrijfsovername

Het kopen of verkopen van een onderneming is niet alleen een bedrijfskundig belangrijk en omvangrijk traject, vaak komen er ook heel wat emoties bij kijken. De specialisten van Full account helpen u bij de waardebepaling van het bedrijf, bij het bepalen van de haalbaarheid van de overname en bij alle overige bedrijfskundige vraagstukken.

Begeleiding en coaching bij het opstarten van uw onderneming

Het opstarten van een nieuwe onderneming is zoiets als het bouwen van een huis: er komen heel veel zaken bij kijken. In zo’n fase wilt u misschien op de kleintjes letten en alles liever zelf doen. Wist u echter dat u, door u te laten begeleiden door een expert, vaak geld kunt besparen? Bij Full Account kennen we de klappen van de zweep. We zorgen ervoor dat u succesvol kunt starten als ondernemer.