Onze adviseurs staan voor u klaar
Hulp nodig bij uw belastingaangifte?
Belastingadvies

De Belastingdienst… Leuk of niet, als ondernemer krijgt u ermee te maken. Hoewel belastingaangiftes de laatste jaren steeds toegankelijker zijn gemaakt door digitalisering, blijven belastingen ingewikkelde kost. Inkomstenbelasting, aftrekposten, kleine ondernemersregeling, hoge en lage BTW-tarieven, vennootschapsbelasting… We kunnen ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. De fiscalisten van Full Account kennen de verschillende belastingregelingen als geen ander en staan u bij met raad en daad. Zo hebt u een zorg minder en weet u zeker dat u geen financiële kansen en voordelen laat liggen!

Belastingaangiftes

Het is belangrijk dat u uw belastingaangiftes correct en op tijd invult. Dat spreekt eigenlijk voor zich. Vindt u belastingaangiftes ingewikkelde kost? Hebt u liever dat een specialist ze voor u verzorgt? Onze fiscalisten doen uw aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting of vennootschapsbelasting snel, vakkundig en foutloos!

Fiscaal advies

Belastingen lopen als een rode draad door uw onderneming. Elke verandering binnen uw bedrijf (en soms ook in uw privé situatie) kan van invloed zijn op uw fiscale situatie. De fiscalisten van Full Account adviseren u onder andere bij:

  • de keuze van uw rechtsvorm;
  • herstructurering van uw onderneming;
  • levensloopplanning van uw onderneming;
  • waardebepaling van uw bedrijf;
  • bedrijfsopvolging;
  • het beoordelen van buitenlandse belastingplicht en voorkomen van dubbele belasting;
  • het screenen van overeenkomsten op fiscale merites;
  • belastingplicht van stichtingen en verenigingen.

Fiscale planning en estate planning

Een fiscale planning geeft u zicht op de fiscale consequenties van belangrijke beslissingen en onverwachte situaties, bijvoorbeeld na een bedrijfsovername of fusie, bij een scheiding of sterfgeval of wanneer de rechtsvorm van uw onderneming verandert. Estate planning daarentegen helpt u op een verantwoorde wijze uw vergaarde kapitaal over te dragen. De specialisten van Full Account kijken samen met u naar te toekomst.

Begeleiding bij belastingcontrole

Belastingcontrole… Bij het idee alleen al krijgt u het misschien warm. Met een belastingcontrole controleert de Belastingdienst of u juiste informatie heeft verstrekt. Door al bij de voorbereiding een deskundige adviseur in te schakelen, kunt u met een gerust hart de belastingcontroleur te woord staan.

Verzorgen van bezwaar- en beroepschriften

Als u het niet eens bent met een terugvordering of boete, dan kunt u daartegen bezwaar maken. Full Account helpt u uw bezwaarschrift op te stellen, en te onderbouwen met de juiste argumenten en sterke bewijzen. Wordt uw bezwaar ongeldig verklaard, dan adviseren we u over de kansen en mogelijkheden van een beroepsprocedure.