Full Account ondersteunt u met een breed dienstenpakket!
Accountancy

Als ondernemer bent u het liefst de hele dag bezig met de core business van uw bedrijf: uw producten of diensten vermarkten, nieuwe klanten aantrekken, uw medewerkers aansturen… Voor veel ondernemers is het bijhouden van de administratie een ‘moetje’. Echter, een goed zicht op uw financiële situatie is een must om succesvol te kunnen ondernemen. Full Account kan u daarbij ondersteunen met een breed scala aan diensten. Door u te adviseren bij financiële en bedrijfskundige vraagstukken, door periodieke verslaglegging of het maken van managementrapportages en natuurlijk ook bij het opstellen van uw jaarrekening.

Periodieke verslaggeving en managementrapportages
Een jaarrekening komt altijd achteraf. Als ondernemer wilt u toch continu sturing geven aan uw organisatie? Daarom zijn we bij Full Account voorstander van periodieke rapportages, afhankelijk van uw organisatie bijvoorbeeld maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks. We bieden u een dashboard met alle belangrijke managementinformatie, zodat u continu de koers van uw organisatie kunt bijsturen.

Resultaat- en liquiditeitsprognoses
Een succesvol ondernemer maakt winst en heeft ‘wat geld’ ter beschikking om mee te kunnen werken, respectievelijk resultaat en liquiditeit genaamd. Wilt u weten hoe uw onderneming er de komende tijd financieel voor staat? De specialisten van Full Account stellen voor u betrouwbare en reële liquiditeits- of resultaatprognoses op.

Jaarrekening opstellen en controleren
Een jaarrekening is een balansmoment en is statisch. Een jaarrekening geeft inzicht in uw prestaties, maar is tegelijkertijd ook een samenvatting om de belastingaangifte te kunnen doen. De deskundige medewerkers van Full Account helpen u bij het opstellen of controleren van uw jaarrekening.

Aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting
Belastingaangifte – ongeacht voor omzet- of inkomstenbelasting - is een vak apart. Bovendien is de materie sterk aan veranderingen onderhevig. Reden genoeg om dit werk uit te besteden aan een specialist. De fiscalisten van Full Account kennen de belastingwetten als hun broekzak. En dat kan u veel geld besparen.

Handige software om uw administratie zelf te doen

Facturen maken, bonnetjes inboeken, urenregistratie, salarisberekeningen maken… Voor dergelijke werkzaamheden hebt u geen accountant of administratiekantoor nodig. Die kunt u prima zelf uitvoeren. Wel beschikken we bij Full Account over handige softwaremodules – volledig webbased – waar u als onderneming gebruik van kunt maken. Hebt u dan een vraag, dan is een telefoontje naar Full Account voldoende. Onze medewerkers kijken graag even met u mee en geven u advies. Wist u trouwens dat het opstellen van een jaarrekening veel minder tijd – en dus geld – kost, wanneer u zelf uw administratie goed bijhoudt? Ook op deze manier denkt Full Account met u mee.

Financiële administratie uitbesteden
Geen zin of tijd om uw administratie bij te werken? Full Account kan u uw volledige financiële administratie uit handen nemen. Dat levert u niet alleen tijd op, uw administratie is bovendien altijd up-to-date. En dat maakt het opstellen van een jaarverslag of het doen van de aangifte omzetbelasting een stuk makkelijker (en dus voordeliger).