Hoe kunnen we
u van dienst zijn?
Wij helpen u graag!
Full Account, Adviseurs & Accountants

Full Account helpt u te ondernemen! Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het opstellen van uw jaarrekening, een fiscaal advies en het bijhouden van uw financiële administratie. Kortom: voor alle diensten die u van een accountant mag verwachten. Maar ondernemer, dat bent u het hele jaar door. En in zo’n jaar kan er van alles gebeuren: misschien hebt u groeiplannen, wilt u een nieuw bedrijf opstarten of juist uw onderneming verkopen, denkt u aan een nieuw bedrijfspand, verandert uw privé situatie… Het zijn stuk voor stuk ontwikkelingen die financiële én bedrijfskundige gevolgen hebben voor uw onderneming. En juist bij deze ontwikkelingen adviseren de specialisten van Full Account u graag en deskundig.

Proactief advies

Een jaarrekening zou een overbodig document moeten zijn. Want wat hebt u eraan om op het eind van het jaar nog te weten of uw bedrijf wel of niet goed heeft gedraaid? Bij Full Account adviseren we u daarom liever proactief. Bijvoorbeeld  door uw bedrijfsdoelstellingen te kwantificeren (fore cast) en door uw resultaten op de voet te volgen en periodiek met u te bespreken. Zo kunt u tijdig de koers van uw onderneming bijsturen als dat nodig is.

Specialisten

Full Account kan u weliswaar ondersteunen met een breed pakket aan diensten, onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialist binnen hun eigen vakgebied. Hierdoor kunnen we u vaak nét wat beter adviseren.

Out of the box

Denkt u bij het vak van accountant of financieel adviseur alleen aan regeltjes en cijfertjes… Dan kan Full Account u misschien verrassen. We  dwingen onszelf om op een creatieve manier naar uw financiële en bedrijfskundige vraagstukken te kijken; kijken net even verder dan onze neus lang is.

Transparant

Een factuur met daarop een vage omschrijving, hoge uurtarieven op basis van uurtje-factuurtje… Daar doen we bij Full Account niet aan. U ontvangt van ons vooraf een offerte voor onze diensten. En de prijs, die is vast. Zo staat u achteraf niet voor verrassingen.

Persoonlijk

Niet te klein, niet te groot… precies goed! Bij Full Account heeft u het beste van twee werelden: het persoonlijke contact van het lokale advieskantoor en de brede expertise van het grote accountantskantoor. U heeft altijd één vast aanspreekpunt; iemand die uw bedrijf door en door kent; iemand waarmee u een vertrouwensband heeft opgebouwd. Maar door ons eigen team van vakspecialisten en ons uitgebreide netwerk, kunt u letterlijk met alle financiële en bedrijfskundige vragen bij ons terecht.

Vooruitstrevend

Bij Full Account geloven we in de kracht van zelf doen! Daarom faciliteren we u als ondernemer met een breed en vooruitstrevend softwarepakket, bijvoorbeeld om uw ziekteverzuim- of verlofadministratie bij te houden, de salarisadministratie eenvoudig zelf te doen of om managementinformatie te genereren.