Op zoek naar een nieuwe baan?
Vacature: Bedrijfsadviseur

Wil je iets anders?

Klaar met uren schrijven? Wil je écht meerwaarde bieden en ben je klaar met die formele cultuur en wil je meer zelfsturing? Dan kan dit best de vacature zijn waar jij al zo lang naar hunkert! Ons kantoor werkt vanuit de gedachte dat zij het beste excelleert als ze de individuele krachten van de medewerkers versterkt en ontwikkelt. Competentie gericht werkgeven. Zo worden de werkzaamheden waar je interesse ligt en waar je goed in bent verder ontwikkeld en worden er aan zaken waar je kracht of interesse niet ligt, minder aandacht gegeven. Zo doet iedereen dingen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn! Het nieuwe werkgeven? Volgens ons wel! 
 
Waar kom je terecht?

Ons kantoor is een relatief jong kantoor waar iedereen in dezelfde werkwijze gelooft. Samen wordt er hard gewerkt om het beste resultaat te bereiken. De laagdrempeligheid van dit kantoor vertaalt zich niet alleen in de omgang met elkaar maar ook met de klant. Een driedelig pak? Nee hoor, dat is nergens voor nodig. Zolang je representatief jouw klanten kunt ondersteunen dan mag de stropdas thuisgelaten worden. 


Wat ga je doen?

Dat is iets wat je grotendeels zelf kan bepalen. Een uniek concept!! Het kantoor heeft de filosofie dat je eigen ontwikkeling en je sterke punten centraal staan. Klinkt het als muziek in de oren dat je:

✓  Volledig regie krijgt over een aantal klanten en deze van A tot Z te ontzorgt;
✓  Je mag meedenken over de richting en toekomst van ons kantoor;
✓  Geen uren meer hoeft te verantwoorden;
✓  Ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken 

Nu kan ik me voorstellen dat je denkt maar wat als ik vragen of hulp nodig heb….?
Geen probleem, jouw collega’s hebben diverse achtergronden en kunnen je bij vragen altijd helpen. 

Wat krijg je?

In deze rol krijg jij een uitdagend, uiteenlopend klantenpakket waarbij het ook jouw taak is om het klantcontact te onderhouden. 
Klanten hebben uiteenlopende behoeftes. Aan jou om te zorgen dat de klant geholpen wordt. Jij draait jouw hand niet om voor: Het samenstellen van (complexe) jaarrekeningen, het verzorgen van de fiscale aangiften, signaleren en aangeven van verbeterpunten voor klanten op financieel en fiscaal gebied en het bespreken van jaarrekeningen. 
Daarnaast gebruik je jouw kennis en ervaring om je collega’s te helpen met vraagstukken en om hen hierin te coachen en begeleiden. 


Interesse? Stuur jouw motivatie en CV naar jstraten@fullaccount.nl 

Full Account, Noorderhof 18, 5804 BV Venray 077-3540999 www.fullaccount.nl