Op zoek naar een nieuwe baan?
Vacature: assistent-accountant / relatiebeheerder

Bedrijfsprofiel 

Full Account Adviseurs en Accountants is een in de regio Noord-Limburg opererend kantoor met vestigingen in Venlo en Venray. In een wereld waar verandering de enige constante is, positioneren wij ons als kantoor dat zorgt voor real time financiële, fiscale en bedrijfskundige informatie voor ondernemers en ondernemingen. Wij zijn een specialistisch kantoor en ontzorgen zit in ons DNA. Een probleem van welke aard dan ook bij onze klant, lossen wij op en geleiden wij waar nodig verder naar top specialisten.

Onze passie is het verwezenlijken van doelen van de klant. Wij sparren met de ondernemer, kijken samen in de spiegel en gaan een partnerschip aan. Daarnaast hebben wij een uitstekend geautomatiseerde backoffice die ons sterk ondersteunt bij het behalen van doelen.

Voel jij je thuis in deze dynamische omgeving, solliciteer dan naar de functie van:

Assistent-Accountant / Relatiebeheerder

Voor deze functie voor onze vestiging in Venlo en Venray zoeken wij een nieuwe collega die zich gaat bezighouden met de volgende werkzaamheden:

Je denkt mee en adviseert de klant over een zo efficiënt mogelijk administratief proces. Dit doe je door bijvoorbeeld journaalposten te automatiseren waardoor de klant meer up-to-date inzicht krijgt in de cijfers.

Na het verwerken van de administratie maak je de aangifte (OB en wellicht ook IB/VpB) en verstuur je deze naar de klant en naar de belastingdienst. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen over de administratie. Ook draag je de verantwoordelijkheid dat documenten tijdig worden aangeleverd zodat de aangifte op tijd de deur uit kan. Daarnaast stel je zelfstandig de jaarrekening samen.

Regelmatig ben je bij jouw klanten te vinden om de administratie op locatie te verwerken. Daarnaast bespreek je de jaarrekening, actuele problemen en de huidige gang van zaken van jouw klant. Het is jouw taak de klant te ondersteunen en ontzorgen op financieel vlak.

Bij Full Account werken momenteel 17 medewerkers. Je werkt in een hardwerkend maar gezellig team van accountants, fiscalisten & salarisadministrateurs.

Voor deze functie voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde financiële HBO opleiding;
  • Je hebt ervaring met financiële administratie & opstellen jaarrekening in het MKB;
  • Je bent enthousiast en gedreven;
  • Je werkt veel met klanten waardoor een goede communicatieve en empathische vaardigheden belangrijk zijn;
  • Je bent bereid om je flexibel in te zetten;

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand. Flexibiliteit in werken en uren, een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en salaris is overeenkomstig met ervaring en opleiding.

Contact: John Straten | 06-53373180 | jstraten@fullaccount.nl | fullaccount.nl